BG | RU
   
 
 Разкриване на генетичния код на Путин и програмата на
човешката матрица.
Художник, който рисува пространствено - 3 D.
Нов модел на апарат „Кондиция”.
Нови технологии и системи за заключване.
Древна тракийска традиция в козметиката.

На 2 и 3 февруари 2012 г. в Москва, в залата за срещи на Съвета на федерациите по инициатива на международното екологическо движение "Жива планета" заедно с "Произведено в България», «Нова световна визия груп» и на клуб "Човек на 21 век", се проведе втора сесия на международна кръгла маса "Русия-България: нови възможности за двустранни отношения "по пътя към международна интеграция ", организиран с подкрепата на Съвета на федерациите на Русия.


Българите са древен народ, пренесъл знанието на своите предци. Днес в нова България - страната на красивите рози и древна архитектура, страна член на Европейския съюз, се отварят възможности за развитие на технологии на бъдещето. В България расте едно ново поколение, което вижда и разбира стойността на нашето движение „Жива планета”.

Срещата беше открита с изложба на картини "Откровение 2012 г.", рисувани в българската аномална зона "Царичина". Художникът на картините - Дмитър Свиленов, беше специален гост на срещата "Живата планета". Авангардните картини на художника разкриват нов тип реалност. "Откровение 2012" е десета изложба на автора. Изложбата предизвика голям интерес в снежна Москва.

Една от сензациите на срещата беше участието и презентацията на специалиста по обучение и тренинг Васил Бункин със своя проект за новите практики и методи за работа с човешки ресурси.
Васил Бункин представи пред руските полит-технолози и консултанти неговия нов метод за развитие на процесите в политиката и личностнтното израстване. Голямо вълнение сред участниците предизвика презентацията на генетичните кодове на някои лидери като В. Путин и Б. Борисов. Неговата Фирма "Success Direct ", представи нова, разработена в България, практика за управление на човешките ресурси. Новаторски метод за използване на човешката матрица, насоки за работа с персонала, за избор на екип, за работа с кметове, успех в политиката, рентабилност на производството и фирмата. Бяха представени и практически примери на сегашния център за консултиране.
 • Фирма "Теразид" – представи нови технологии и развитието на строителни материали.
 • Фирма "Сонико" - демонстра иновации в областта на заключващите системи за безопасност и контрол.
 • Фирма "ЕАЗ" - нови практики и нов тип светлодиодно осветление.
 • Фирма "EvroArtstil" - инвестиционна и строителна компания. Инвеститор в спа зона хотели и спа центрове.Изграждане на нови технологии и СПА в Русия.
 • Хотел "Дива" Варна – Евксиноград. Хотел "Дива" се намира в тихия и богат на зелена Евксиноград, намираща се на север от град Варна в близост до курорта "Св. Константин и Елена".
За красота и здраве-българите представиха една от най-перспективните индустрии - козметичната.
 • Използването на генетичния код на древните българи в козметиката.
 • Козметика, произведена в България, по стандартите на еко и био козметика.
 • Нови постановки и нови молекулярни подход към съставките на козметиката.
 • Грижи за бебето.
 • Древни тракийски традиции и ритуали в съвременната козметична индустрия.
Фирми-производители, представили своите продукти:
 • Козметика "Еко Спа" - производител "Lideragrupp", София.SPA терапия Родопскта традиция.
 • Козметика "Bekavit" - производител "Дом на здравеопазването в София."
 • Козметика "Bio Jie" - производител "Био Джи", София.
 • Диагностичен аппарт "КОНДИЦИЯ" – сканиране на 130 здравни показатели за минута - производител "Кондиция", София. Консултации и диагностика. Oтваряне на център за диагностика на здравето в Русия.
На кръглата маса беше представено сдружение "ЕКСИЛИАСТ" с проект за реконструкция на църкви и манастири в епархия Видин и предложение за сътрудничество в областта на туризма, издателство на руска православна литература на български език и др.

На края бяха сключени споразумения за създаване на смесени дружества в Русия и България.

Живата дресирана пеперуда, пусната от Олга Ускова , собственик на Школа за интерактивен контакт с живи пеперуди, закрепи договорните отношения с голям успех и перспектива. България придоби нови приятели и нови инвеститори в лицетето на участниците на кръгла маса „Жива планета”.
На срещата присъстваха политици, представители на граждански организации, бизнесмени, инвеститори, маркетинголози от Русия.


Други събития:

Списание ЕВА – май 2008

Телевизия НОВА – ЧАСЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ – май 2008

 

БНТ, Канал 1, ЕЛИТ – април 2008

БНТ, Канал 1, ЖЕНИТЕ с Марта Вачкова – април 2008

БНР, програма ХОРИЗОНТ – април 2008

 

bTV – ШОУТО НА СЛАВИ – март 2008

 

 

www.aiaps.eu     www.manof21century.com

www.programamadeinbulgaria.com    www.peperudabg.com    www.interblondesassociation.org


©2008 - 2012 New World Vision. All rights reserved